u 20 sati - koncert
Daria Hodnik band
Daria Hodnik glazbenica je s dugogodišnjim iskustvom na glazbenoj sceni, pri čemu je surađivala s najvećim imenima iz Hrvatske, Slovenije, Srbije, Makedonije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine.
Zdravko Čolić, Toše Proeski, Kemal Monteno, Gibonni, Oliver, Novi Fosili, Zrinko Tutić, Rajko Dujmić, Gabi Novak, Tereza Kesovija, Arsen Dedić saqmo su neka od imena s kojima je surađivala.
Samostalni projekt pod etiketom 'Croatia Records', singl PRUŽAM RUKE SREĆI trenutno promovira kao video spot i nastupima uživo sa svojim bendom.

u 21 sat
USTAV REPUBLIKE HRVATSKE
THE CONSTITUTION
2016. HRVATSKA / CROATIA

drama

Režija / Directed by: Rajko Grlić
Uloge / Starring: Nebojša Glogovac, Dejan Aćimović, Ksenija Marinković...

Priča o četvero ljudi koji žive u istoj zgradi i zaziru jedni od drugih jer se razlikuju po imovinskom statusu, seksualnim navikama, nacionalnosti i vjeri.
I vjerojatno nikada ne bi međusobno pro-zborili da ih nesreća na to ne natjera i učini međusobno ovisnim. To je ljubavna priča o mržnji, koja zaobilazi establišment i razotkriva sve naše netrpeljivosti, predrasude i mržnju prema različitostima.
Priča o hrabrosti da danas budeš ono što jesi i pokušaju da se unatoč svemu voli.

A Story about four people living in the same building, but aren't close because of wealth differences, sexual orientation, religion and nationality.
That changes when misfortune forces them to spend time together, and eventually makes them attached to each other immensely. It is a love story about hate, wich surpases the establishment, and blows the charade from our bigotry, prejudice and hate towards differences.
It is a tale of courage, which theaches uus to remain what we are and to love ourselves and each other, no matter what.